Resultaten voor lening bouwgrond

lening bouwgrond
Bouwgrond kopen hoeveel kunt u lenen?
Bouwgrond kopen hoeveel kunt u lenen? Ik wil een stuk grond kopen om er daarna een huis op te bouwen. Moet ik een hypothecaire lening vragen voor de bouwgrond of voor het geheel grond woning? Ik weet absoluut niet hoeveel het kost om een huis te bouwen. Uw vraag is complex. Als u geen idee hebt van de kostprijs van de te bouwen woning is het moeilijk om een kredietaanbod te vragen. Toch zijn er verschillende mogelijkheden. Vraag een schatting aan een architect. Als u al weet waar u wilt bouwen kunt u aan een architect vragen om een schatting van het budget te maken voor de woning die aan uw wensen beantwoordt.
Renteopdevoet.be Forum Lening bouwgrond woning?
door Crowns op zaterdag 15 december 2012 1953. Beste Via via hier terecht gekomen en ik zou graag enkele meningen horen over het volgende Enkele maanden geleden hebben mijn vriendin en ik een stuk grond gekocht. Intussen hebben we ons droomhuis laten uittekenen. We hadden een bepaald budget voor ogen 250 000 grond bouw nu blijkt dat we ons huis ongeveer een 20 000 meer nodig gaan hebben.
Aftrekken hypothecaire lening voor bouwgrond? JuridischForum.be.
Aftrekken hypothecaire lening voor bouwgrond? 1 6 jaar 6 maand geleden 30 jun 2010 2322. Ik weet dat je in principe geen belastingsvoordeel hebt bij een hypothecaire lening enkel voor een bouwgrond. Maar wij hebben toch een fiscaal betalingsattest gekregen om het te kunnen aftrekken van de belastingen. Wie weet nu hoe het precies in elkaar zit? Hoe weet de belastingsdienst in godsnaam waar die lening voor dient? En hangt het niet ook een beetje af of je vlak daarna toch aan de bouw van je huis bent begonnen. er staat me nog iets bij dat het dan binnen de 2 jaren af moet zijn voor een verhoogde belastingsaftrek. ik weet wel iets maar niet hoe het nu precies zit.
Bereken zelf aktekosten notariskosten leningsaktekosten.
Deze engine gaat ervan uit dat het uw enige woning betreft of zal betreffen en dat u eveneens een hypothecaire lening zal aangaan. U geniet dan voor aankopen van een enige woning in het Vlaamse Gewest van de verlaagde registratierechten van 10% i.d.p.v. 12.5% voor zover het uw enige woning betreft en het uw hoofdverblijfplaats gaat worden. Klik hier indien het niet uw enige woning betreft of indien het pand gelegen is in het Waalse Gewest voor de versie aan 1250%.
Hoeveel kan ik lenen om een huis of bouwgrond te kopen? bouwenwonen.net.
Home Vastgoed Tips advies Hoeveel kan ik lenen om een huis of bouwgrond te kopen? Hoeveel kan ik lenen om een huis of bouwgrond te kopen? Ben je van plan om vastgoed te kopen? Vooraleer je de verschillende immo aanbiedingen bekijkt is het belangrijk om je leencapaciteit te bepalen. Over het algemeen wordt aangenomen dat de maandelijkse som om je hypothecaire lening terug te betalen niet hoger mag zijn dan 1/3 van je maandelijks netto-inkomen. Toch zijn die maandelijkse inkomsten niet het enige aspect waar je rekening mee dient te houden om je leencapaciteit te bepalen.
Aankoop bouwgrond / deel met lening afbetalen Spaargids.be forum.
Berichten 5 Lid geworden op 03 Dec 2011 Contact. Aankoop bouwgrond / deel met lening afbetalen. Bericht door 1acqgb48 20 Augustus 2012 2222. Bij aankoop stukje bouwgrond 124 000 een deel met lening aangaan vb 16000 is dit intessant i v m schuld saldo. verzekering is dit verplicht en indien ja dan intressant om zo'n klein bedrag bij te lenen. eventueel i v m aftrek kosten belastingen of beter om toch contant te betalen.
Aankoop grond cash of lening? Spaargids.be forum.
Indien er kinderen zijn/komen zijn die de begunstigden als zij overlijdt. Betrek in elk geval uw bankier en/of notaris bij de afhandeling. Nog dit men kan geen belastingaftrek doen bij een lening voor een bouwgrond. Dat is enkel voor een woning bouw of koop. Berichten van vorige weergeven Alle berichten. 15 berichten Pagina 1 van 1. Terug naar Woonleningen / Hypothecaire leningen. Vraag het aan de financiële instelling. Vraag het aan Assuralia. Vraag het aan BinckBank. Vraag het aan Evi. Vraag het aan MeDirect. Vraag het aan MoneYou. Vraag het aan NIBC Direct.
Grond kopen en lenen om iets later huis te bouwen Bouwinfo.
Het is dus niet omdat deze lening vandaag aftrekbaar is dat ze dat tegen eind 2014 nog zal zijn met exact dezelfde voorwaarden. een lening voor bouwgrond is nu OOK NIET aftrekbaar. @TS waarom mag woning niet kleiner dan 200 mÂ? Geplaatst op 29-10-2013 182345. Voeg een andere quoty toe of reply now. Dat deze nu fiscaal aftrekbaar is. Op termijn verschuift deze bevoegdheid van de federale naar de gewestregering in principe op 1/1/2014. Wat de Vlaamse regering zal doen met deze aftrekpost is nog koffiedik kijken.

Contacteer ons