Op zoek naar vlaamse woonlening?

vlaamse woonlening
Sociale leningen Gemeente Merelbeke.
In Vlaanderen zij er 3 vormen van sociale leningen. De Vlaamse Woonlening de sociale lening van de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen VMSW. Een sociale lening via het Vlaams Woningfonds. Een sociale lening via een erkende kredietmaatschappij. De Vlaamse Woonlening de sociale lening van de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen VMSW. Op de website van de Vlaamse Woonlening kan u nalezen wie in aanmerking komt voor een sociale lening voor het kopen bouwen en/of renoveren van een private woning of het kopen van een sociale woning. Datum laatste aanpassing 01-10-2010. Een sociale lening via het Vlaams Woningfonds.
Sociale woonlening Stad Lommel.
De Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen VMSW. De Vlaamse Woonlening is het woonkrediet van de VMSW. De Vlaamse Regering subsidieert deze hypothecaire woonlening. Bij de VMSW kan je vanaf 1 juni 2014 lenen aan een rentevoet tussen 2% en 359%. Het minimumtarief blijft altijd 2%. Het maximumtarief kan maandelijks stijgen of dalen. Voor meer info kan je terecht bij. CVBA LandwaartsHeerstraat 283910 Neerpelt. Tel 011/64 48 68. Meer informatie bij VMSW. Het Vlaams Woningfonds verstrekt hypothecaire woonleningen aan een rentevoet tussen 2% en 359% aan gezinnen met een begrensd inkomen. Provinciaal kantoor Limburg Koningin Astridlaan 753500 Hasselt. Tel 011/22 92 20.
Lenen.
Dan kan je een beroep doen op de Vlaamse Woonlening van de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal wonen VMSW zolang er voldoende budget voorhanden is. Met gegarandeerd lage rentevoeten en aangepast aan je inkomen biedt de Vlaamse Woonlening een oplossing voor wie met een beperkt inkomen toch een lening wil aangaan. Om in aanmerking te komen voor de Vlaamse Woonlening moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Het bedrag dat je kan lenen is afhankelijk van het doel waarvoor je leent.
Sociale woonlening Wervik.
bouwen van een eigen woning. bijkomende kredieten als u al een lening van de VHM/VMSW heeft. U kunt een afspraak maken met. T 057 219 220. Opdat u een Vlaamse Woonlening van de VMSW zou kunnen krijgen moet u aan een aantal voorwaarden voldoen betreffende inkomen eigendom leeftijd en solvabiliteit. Indien u wil lenen voor de verrichting renovatie met aankoop van een woning of voor renovatie verbetering of aanpassing van de eigen woning zijn er bijkomende voorwaarden. Zie deze link voor alle voorwaarden http//www.vmsw.be/nl/particulieren/lenen. Loket Wonen en Zorg. 056 30 02 00. Javascript is required to view this map. Stad Wervik St-Maartensplein 16 8940 Wervik T 32 56 300 101 M info@wervik.be.
Vlaamse Woonlening voorlopig uitgeput! KLEKB.
Hoeveel kan ik lenen? Veel gestelde vragen over lenen. KLEKB nieuws Vlaamse Woonlening voorlopig uitgeput! Vlaamse Woonlening voorlopig uitgeput! door Tom Bridts sep 25 2015 nieuws. Door het grote succes is het budget voor de Vlaamse Woonlening momenteel op. Ook de middelen van het Vlaams Woningfonds zijn uitgeput. Dat betekent dat wij voorlopig geen nieuwe leningen kunnen afsluiten voor aankoop en renovatie van uw eigen woning. Wie een sociale koopwoning koopt kan nog wel een sociale lening aanvragen. Daarvoor zijn voldoende middelen voorzien. Vanaf maandag 16 november 2015 kan u in principe opnieuw een aanvraag indienen.
Vlaamse woonlening Gemeente Zele.
Je kan de Vlaamse woonlening krijgen voor. de aankoop van een woning of sociale koopwoning. het behoud van een woning. de renovatie verbetering of aanpassing van de een woning. de aankoop en renovatie van een woning.
Infogids A-Z gemeente Jabbeke.
Voor wie al een lening heeft blijft deze gewoon lopen en verandert er niets. Hebt u nog vragen neem dan een kijkje bij de veelgestelde vragen ivm de budgetten voor de Vlaamse Woonlening. Om een Vlaamse Woonlening te krijgen moet de woning in het Vlaame Gewest liggen en moet u ook nog aan een aantal voorwaarden ivm uw inkomen eigendom leeftijd en financiële draagkracht voldoen. Om u in te schrijven voor de Vlaamse woonlening maakt u een afspraak met een sociale huisvestingsmaatschappij SHM die de Vlaamse woonlening verstrekt. Zoek een adres van een SHM in uw buurt.
Een sociale woonlening Warmer Wonen.
De Vlaamse Woonlening is het woonkrediet van de VMSW Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen. De Vlaamse regering subsidieert deze hypothecaire woonlening. Bij de VMSW kun je lenen tegen 2%. Het tarief kan nooit lager zijn dan 2% maar het kan maandelijks wel stijgen of dalen. Waarvoor kun je lenen? om een sociale koopwoning te kopen. om een woning te kopen. om een woning te kopen en te renoveren te verbeteren of aan te passen. om de eigen woning te renoveren te verbeteren of aan te passen. om een woning te behouden bijvoorbeeld na een echtscheiding.

Contacteer ons