Resultaten voor goedkope lening huis

goedkope lening huis
Sociale leningen.
In Temse is er één kredietmaatschappij om een sociale lening aan te vragen namelijk Koning in mijn Woning. Er worden ook goedkope sociale leningen voor structurele energiebesparende werken verstrekt door Interwaas zie www.interwaas.be of www.frge.be. Laatst aangepast op donderdag 29 november 2012 1254. Koning in mijn Woning. 03 771 10 83. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. 03 780 52 32. fax 03 780 52 09. Favorieten Abonneer Share on facebook Share on Twitter.
De goedkope energielening Een goedkope energielening voor iedereen in de Westhoek Samenwerkingsverbanden Sociaal Huis 057 33 33 00 Ocmw Poperinge.
Werkingsakkoord met WZC Onze-Lieve-Vrouw Gasthuis. Via de Vlaamse regering bieden de gemeenten van de Westhoek jou de mogelijkheid om een erg goedkope lening aan te gaan om een aantal structurele energiebesparende maatregelen te financieren. Energielening Westhoek werkt als lokale entiteit voor het Vlaams Energie Agentschap VEA die het geld voor deze lening ter beschikking stelt. Je kan bij je gemeente of OCMW terecht voor een lening tot 10.000 euro met een max. interestvoet van 2% of zelfs 0% voor de specifieke doelgroep. Over een looptijd van maximaal 5 jaar betaal je de lening terug.
Bereken uw hypothecaire lening online!
Bereken je hypothecaire lening online! Voor je eigen huis een hypothecaire lening tegen de beste voorwaarden. Een nieuw huis of appartement kopen is geen alledaagse bezigheid. Er komt veel bij kijken onderhandelen over de prijs de verkoopovereenkomst tekenen informatie zoeken over de beste leningen verschillende rentevoeten vergelijken de keuze van de duurtijd notariskosten verzekeringen enzovoort. Je staat er niet alleen voor! Vraag een lening aan bij Leemans en krijg de perfecte begeleiding van A tot Z. Sluit een woonkrediet af bij Mevrouw Leemans.
Premie-info Premiezoeker.
U krijgt een ontvangstbewijs en een uitgebreid inlichtingenformulier. Meer info SOLVA 053/64 65 25 of 053/64 65 21. Het gaat niet om een premie maar een goedkope lening. De lening bedraagt maximaal 10.000 en moet op een termijn van 5 jaar zijn afbetaald. De intrest bedraagt 2% per jaar. Tel 053/64 65 21. Deze pagina toont de gegevens die Premiezoeker gebruikt om te bepalen of een premie relevant is voor u of niet. Om de voorwaarden na te lezen klikt u links best op de premie of op naar website premieverstrekker.
Welkom op de website van Igean.
Sociale Lening Sociale Lening Hypothecaire Lening Woonkrediet en Hypotheek Lening Mogelijkheden.
We zetten ze voor u even op een rijtje. Voordelige lening met waarborg. Iedereen dezelfde voordelige rentevoet. Voor bouwen kopen renoveren en uitkopen mede-eigenaar. Beperkt tot bescheiden woningen in Vlaanderen. Goedkope lening met rentesubsidie. Laagste rentevoeten voor beperkte inkomens. Voor kopen en renoveren. Beperkt tot sociale woningen. Op deze website kan je terecht voor een transparant advies omtrent sociale leningen en wie in aanmerking komt. Wil je zelf eens nagaan of jij hiervan gebruik kan maken? Gebruik deze leningsimulator voor uw mogelijkheden! Stap voor Stap naar Ideale Woonkrediet 26 januari 2015.
Leningen Gemeente Zemst.
Voor meer informatie kunt u terecht bij de Vlaamse Infolijn op het gratis telefoonnummer 0800 30201. 3Wplus Energie verstrekt goedkope leningen voor energiebesparende maatregelen aan de woning. 3Wplus Energie werkt als lokale entiteit van het FRGE Fonds ter Reductie van de Globale Energiekost www.frge.be die het geld voor deze leningen ter beschikking stelt. De goedkope energieleningen worden aangegaan voor een bedrag tot 10.000 met een rentevoet van 2% of zelfs 0% voor een specifieke doelgroep. Voor iedereen eigenaar of huurder. De woning doet dienst als hoofdverblijfplaats. De woning bevindt zich op grondgebied van de gemeente. De werken worden uitgevoerd door een geregistreerde aannemer. Er gelden geen inkomensbeperkingen.
Lenen met een jaarlijks aanpasbare rentevoet lijkt goedkoop maar zal eigenlijk duur uitvallen.
description

Contacteer ons